Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Parola: Bilgilerim hatırlansın
  • Sayfa:
  • 1

KONU:

10000 Puan Topla Seti Kazan 6 yıl 4 ay önce #1548

Kitap Seti Kampanya Detayları
Netteders.Net olarak sitemize destek veren üyelere ne kadar teşekkür etsek az olacağı kanısındayız. Bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanmış değerli öğretmenlerimiz çalışmalarını bizimle paylaşarak bir çok öğretmene de kılavuzluk yaptığının farkındayız.
Sitemize destek veren öğretmenlerin emeklerine karşılık yapacağımız hiç bir şey emeklerinin karşılığının olamayacağını da çok iyi bilmekteyiz. Bu nedenle elimizden geldiğince onlara destek olmak amacıyla 100 TL değerinde kendi istedikleri kitap setlerini onlara göndermeyi taahhüt ediyoruz.
Kampanyamızda kurallar ise şu şekilde olacaktır.

Üyelerimiz sitemizde yaptıkları faaliyetler için puan kazanmaktalar. Kazanılan puanlar üye profil sayfalarında görünmektedir.
Bir üyemizin profil sayfasında kazandığı puanlar şu şekilde görünmekte.
Üyemizin üye puanı 10.000 puan olanca biz onunla irtibata geçeceğiz ve istediği 100 TL değerinde Kitap Setini üyemize göndereceğiz.
Ancak üyenin topladığı puanlarda usulsüzlük yaptığı anlaşılırsa (Kendi dosyasının yüzlerce defa indirmek gibi ki bunu kimse yapmaz biliyoruz) üye puanları sıfırlanacak.
Sitemizde nasıl üye puanı biriktire biliriz şöyle açıklayalım sitemize bir dosya yüklediniz bu dosya için 1 puan kazanacaksınız ve dosyanız indirildiğinde 0.20 puan daha kazanacaksınız. Her indirilmede 0,20 puan kazanmaya devam edeceksiniz. Diyelim dosyanın 1000 defa indirildi 1000 X 0,50 = 200 puan kazanıyorsunuz.
Forumda konu açınca veya cevap yazınca 1 puan kazanıyorsunuz. (Bu bölüm şuan bir hatadan ötürü aktif değil en kısa zamanda açılacaktır)
Sitemizde bulunan dosya veya konu içeriklerine yorum yapınca 0,20 Puan kazanıyorsunuz.
Kazandığınız puanlar 10.000 puan olunca site yönetimimiz size özel mesaj gönderecek ve adres bilgileriniz ile istediğiniz kitap setini öğrenecek kitap setini temin ettikten sonra tekrar sizin adresinize kargolayacak ve özel mesaj ile bilgi verecek.
Usulsüzlük yapıldığı nasıl anlaşılacak ?
Sitemizde yapılan her gezinti ve hareketin loğları tutulmaktadır. Üyenin kazandığı puan loğları detaylı bir şekilde incelenecek ve aynı İP Adresi üzerinde anormal hareketler tespit edildiğinde üye puanları silinecek.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: gurisima

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

Son Düzenleme: Yazan: mkarasu.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturma süresi: 0.235 saniye

NDK Hoş Geldin