KÖYLÜNÜN İZDİVACI
SUNUCU : oh ohhhh!!! Merhaba güzellerim.bir merveyle izdivaç programına daha hoş geldiniz.kızzzz hasibe bi talibin var.gözünaydın.hadi gel bakim sahneye alalım seni
Nasılsın bakalım?
HASİBE :İyiyim canım.siz nasılsınız.
SUNUCU :Allaha şükür bizde iyiyiz.bi talibin varmış.ay ay heyecanlanırmışta
HASİBE :Heyecanlıyım biraz işte.
SUNUCU :çağırimmi adamı kızzzz.e hadi çağırım bari.çatlatmayim seni.
(Adam türkü eşliğinde oynayarak içeri girer)
SUNUCU : Ayyy anam dedemde pek oynakmış ayol.evet dedeciğim ismini alim.
DEDE : Abdurrahman. hanım burada mı hanım.
SUNUCU :Burda dede korkma ayol
DEDE: eyi eyi.
SUNUCU :Abdurrahman dedem nasılsın?
DEDE: Hamdolsun eyiyim .hanım burada mı hanım.
SUNUCU :Burda dedem burada .korkma ayol.evet abdurrahman dedem hasibe hanımın nesini beğendiniz.
DEDE:Vallah televizyon izleyidim.gordum ay parçası gibiydi maşşallh.kalktım geldim buralara kadar.
SUNUCU :Hasibeciğim soruların var mı?
HASİBE :Malı var mı malı?
DEDE :vallah at ğoşturacak ğadar evim vardir,ahırım vardir,100 dene büyükbaş ,iki yüz dene küçükbaş hayvanım vardir…
HASİBE :Maşallah maşallh…eksikliğini göstermesin Allah.
SUNUCU :Başka sorun var mı kız hasibeeeeeee?
HASİBE :yoktur vallah.cevapları yeterlidir.
SUNUCU :Buluşturalımmı hasibeyle abdurrahman dedeyi…
TOPLULUK :Eveeeeeet…
DEDE : vışşşşşş…yavriiiiiiimmm.ne güzelsin seeeeeeeeennn.valla televiziyondan gördügümden daha gözelsin…Boyuna posuna da bak maşşşşaaaaaallllllllahhh…
SUNUCU :Dede bırak ayol…ayıp oluyo.ayyy ayıramıyoruz ayol.
(müzik çalar dedeyle hasibe sunucu oynar)
SUNUCU :Bi Dakka bi Dakka yönetmenim işaret ediyor.Bi misafirimiz varmış.ayol o da ne !
DEDENİN KARISI : Abdurrahman gözün kör olsun Abdurrahmaaaannn.7 çocukla beni bırakıp nerelere gittin.bacı bacı inanma bu sahtekara beni de kandırdı .3 ğarinin üstüne kuma getirdi beni.gözünü toprak doyursun herif.4 ğari neyine yetmiiirr
DEDE: Ulen ğari burdada mı buldun beni.Sizi görmekten bıktım.bırakında gözüm gönlüm açılsın.
HASİBE : ayol bu kadar rezilliğe ben dayanamam.yooo istemem istemem.rezil herif .tu Allah belanı versin.
DEDENİN KARISI:Tükürün lan sizde babanızın suratına.
Hepsi tükürür
DEDE:Allahım bugün bereketinle yağdırıyosun mübarek.yarabbi şükür.