Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Parola: Bilgilerim hatırlansın
  • Sayfa:
  • 1

KONU:

Tokat’ta “Birleştirilmiş Sınıf” Çalıştayı 8 yıl 4 hafta önce #1247

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Türkiye’de birleştirilmiş sınıflar ile ilgili olarak ilk defa düzenlenen çalıştayda birleştirilmiş sınıfların dünü, bugünü, 2023 ve 2071 vizyonunda geleceğinin ele alındığını söyledi.
Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Türkiye’de birleştirilmiş sınıflarla ilgili olarak ilk defa düzenlenen çalıştayda birleştirilmiş sınıfların dünü, bugünü, 2023 ve 2071 vizyonunda geleceğinin ele alındığını söyledi.
Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, “Birleştirilmiş Sınıflarda Öğretimin Niteliği, Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu çalıştay düzenlendi. İhya Balak Fen Lisesi’nde düzenlenen çalıştaya akademisyenler, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri, maarif müfettişleri, birleştirilmiş sınıflarda görev yapan sınıf öğretmenler, köy muhtarları, veliler ve öğrenciler katıldı. Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Türkiye’de birleştirilmiş sınıflar ile ilgili olarak ilk defa düzenlenen çalıştayda birleştirilmiş sınıfların dünü, bugünü, 2023 ve 2071 vizyonunda geleceği temaları altında; bütün paydaşların görüşleri, birleştirilmiş sınıf algıları ve bu uygulamaya yönelik gelecek vizyonları gündeme taşınacağını söyledi. Tokat’ta 121 birleştirilmiş sınıfı olan okul bulunduğunu belirten Yazıcı, birleştirilmiş sınıfların bazı dezavantajı ve avantajları olduğunu kaydetti. Birleştirilmiş sınıfla eğitimin dün ve bugünü ile gelecek projeksiyonunun ele alındığını ifade eden Müdür Yazıcı, çalıştaydan çıkan sonucun uygulama planına dönüştürülerek Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne göndereceklerini kaydetti.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturma süresi: 0.262 saniye

NDK Hoş Geldin