Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanııcı Adı: Parola: Bilgilerim hatırlansın
  • Sayfa:
  • 1

KONU:

En iyi 10 Anti Virüs ( Ayrıntılı ) 8 yıl 4 hafta önce #1335

1- Kaspersky Anti-Virus 2014



Kaspersky Anti-Virus, ev kullanıcılarının en yaygın dijital tehditlere karşı korunması için kapsamlı ve hepsi bir arada bir bilgisayar koruması sunar.

Her geçen gün ortaya çıkan ve sayısı 125.000'i bulan yeni kötü amaçlı programlar nedeniyle anti-virüs koruması bir lüks değil gerekliliktir. Bilgisayarınızda etkili bir anti-virüs korumasına ihtiyaç vardır ve siz yönetilmesi kolay bir anti-virüs çözümünü hak ediyorsunuz.

Ödüllü anti-virüs; bilgisayarınızın korumasının temel taşı
Kaspersky Anti-Virus 2013; indirilmesi, yüklenmesi ve çalıştırılması kolay bir üründe, bilgisayarınızın ihtiyaç duyduğu temel anti-virüs teknolojilerini sunuyor. Kaspersky Anti-Virus 2013 arka planda çalışır ve bilgisayarınızın performansı üzerinde dikkate değer bir etkiye neden olmadan sizi ve bilgisayarınızı virüslere, casus yazılımlara, Truva atlarına, rootkit'lere ve diğer tehditlere karşı korur.

Özellikleri

System Watcher
Daha iyi kimlik hırsızlığı önleme
Otomatik Güvenlik Açıklarından Faydalanma Koruması
Bir dizi kullanım senaryosuyla ilişkili olarak bilgisayar performansında minimum etki
Optimize edilmiş anti-virüs veritabanları
Azaltılmış Pil Tüketimi
Kullanımı kolay arayüz.
Virtual Keyboard
2014 Versiyonunda;

Ekran kilitleyicilere karşı koruma özelliği eklendi. Belirleyeceğiniz bir klavye kısayolunu kullanarak ekran kilidini açabilirsiniz. Ekran kilitleyicilere karşı koruma özelliği, tehdidi algılar ve ortadan kaldırır. Ekran kilitleyiciler artık otomatik olarak izlenip işlemleri geri alınabilir.
Windows 8 işletim sisteminde, Bağlı Bekleme moduna geçildiğinde Kaspersky Anti-Virus etkinliği en aza indirebilir. Sınırlı Etkinlik modunda çalışıyorken, Kaspersky Anti-Virus tarama ve güncelleme görevlerini duraklatır. Bilgisayar Bağlı Bekleme modundan çıkınca, duraklatılmış tüm görevler otomatik olarak devam ettirilir.
Popüler web tarayıcılarının en yeni sürümleri artık desteklenmektedir: Koruma bileşenleri (Kaspersky Adres Danışmanı gibi) Mozilla Firefox 16.x, 17.x, 18.x, 19.x, 20.x, 21.x ve 22.x; Internet Explorer 8, 9 ve 10; Google Chrome 22.x, 23.x, 24.x, 25.x, 26.x ve 27.x sürümlerini desteklemektedir.
Arkadaşını Koru programına katılma seçeneği eklendi. Artık Kaspersky Anti-Virus bağlantısını arkadaşlarınızla paylaşarak bonus etkinleştirme kodları kazanabilirsiniz.
Kaspersky Anti-Virus yapılandırması basit hale getirilmiştir. Artık yapılandırma için sadece sık kullanılan uygulama ayarları sunuluyor.
Dolandırıcılık koruması artık daha güçlü: Dolandırıcılık koruması bileşeni geliştirildi ve güncellendi.
Koruma bileşenleri artık, kötüye kullanımları etkin bir şekilde tespit edebilen Kaspersky ZetaShield teknolojisini kullanıyor.
Daha hızlı uygulama performansı ve daha az bilgisayar kaynağı kullanımı.
Uygulamayı başlatmak için daha az süre gereklidir.
Grafik kullanıcı arayüzünün performansı artırıldı ve kullanıcı girişlerine verdiği yanıt hızlandırıldı.
Uygulama raporlaması geliştirildi. Raporlar artık sezgisel ve görseldir.

Deneme sürümü için

2- Eset Smart Security 7



ESET Smart Security, bulutun gücü ile birden fazla tespit katmanını birleştirerek tehditleri sizden uzak tutar ve çalışırken, oyun oynarken, sosyal ağ sayfalarında gezinirken ve hatta çıkarılabilir medyalar ile veri transferi yaparken sizi en iyi şekilde korur.

Hepsi Bir Arada Çözüm ESET Smart Security 5 antivirus, antispyware, güvenlik duvarı, anti-rootkit ve antispam yetenekleri ile bütünleşen akıllı çok katmanlı koruması sayesinde bilgisayarınızı ya da laptopunuzu güvende tutar.

Yeni Nesil Güvenlik Yeni nesil güvenlik çözümü bir çok yeni özelliği, kullanım kolaylığı ve iyileştirilmiş tarama teknolojisi sayesinde çevrimiçi yaşamınızı çok daha iyi koruyor.

Korumanızı Arttırıyoruz Tüm internet tehditlerine karşı sizi savunan ve kişisel bilgilerinizi ve hassas verilerinizi çevrimiçi ya da çevrimdışı koruyan güçlü bir güvenlik çözümü geliştirdik. Bilgisayar güvenliğinizi yeni bir boyuta taşıyın.

ESET Smart Security Özellikleri:

ESET Live Grid (Bulut-tabanlı İtibar)
İnternet tehditlerine ve sosyal medya istismarcılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.

Ebeveyn Kontrolü
Önceden tanımlı kategorilerdeki web sitelerini engelleyerek ailenizi zararlı içeriğe karşı korur.

Gelişmiş Aygıt Kontrolü
Çıkarılabilir bellek, CD/DVD gibi tüm aygıtları takılır takılmaz tarar. Aygıtları üretici, boyut ve nitelik gibi özelliklerine göre engelleyebilir.

Gelişmiş HIPS Özelliği
Bu özellik gerçek uzmanlar için. Artık sisteminizin davranışlarını özelleştirebilirsiniz: Kayıt defteri, aktif işlemler ve uygulamalar için kurallar belirleyebilir ve güvenliğinize ince ayar yapabilirsiniz.

Oyun Modu
Oyun oynarken ya da tam ekran uygulamalar çalıştırdığınız sırada açılır pencereler, güncellemeler ve diğer kaynak tüketen uyarıları erteleyerek sistem kaynaklarından tasarruf edin.

Optimize Edilmiş Başlangıç Taraması
Artık virüs imzalarının güncellenmesini beklemeye son - ESET Smart Security 5 açılır açılmaz çalışmaya başlamanızı sağlıyor, üstelik güvenliği tehlikeye atmadan.

Akıllı Tespit
Gelişmiş sezgisel tespit teknolojisi henüz hiç görülmemiş zararlıları bile algılayarak sizi bilinmeyenden korur ve bilgisayarınıza zarar vermeden etkisizleştirir.

Yetenekli Güvenlik Duvarı
Yeni ve geliştirilmiş güvenlik duvarı modülü izinsiz kullanıcıların bilgisayarınıza erişimini engelleyerek kişisel verilerinizi korur.

Geliştirilmiş Antispam
ESET Smart Security ile birlikte gelen antispam modulü en baştan optimize edilerek çok daha yüksek seviyelerde filitreleme yapması sağlandı.

Deneme sürümü için


3- AVG



Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Tamamen ücretsiz ve artık TÜRKÇE AVG anti-virüs programının son sürümü, bilgisayarınızı virüslere karşı koruyor. Yapacağınız güncellemelerle, her türlü yeni virüse karşı korunur hale geliyorsunuz. Hızlı ve etkili bir program otomatik güncelleme özelliği içeriyor.

AVG Tek Kullanıcı Sürümü, kişisel bilgisayarlar için kapsamlı bir antivirüs koruması sağlar. Tespit yöntemlerinin (buluşsal analiz, soysal tespit, tarama ve bütünlük kontrolü) eşsiz kombinasyonu, bilgisayarınız için çoklu seviyelerde (Yerleşik Koruma Kalkanı, E-posta Tarayıcı eklentileri, Kişisel E-posta Tarayıcı, İstek üzerine ve diğer testler, vs.) mümkün olan en üst düzeyde korumayı getirir.

Deneme sürümü için


4- Avira




Avira Free Antivirus tamamıyla ücretsiz bir antivirüs programıdır. AntiVir Personal Edition kişisel bilgisayarınız için sizi virüslere karşı korumaktadır.

Temel Özellikleri:
Virus Guard özelliği ile internetten indirdiğiniz dosyaların tehlike oluşturmasını önler
makro virüslerini tanır ve onarır.
dialer programlarını önler
trojan, worm, backdoors vb. zararlı yazılımlara izin vermez
kolay yönetilir ve güncellenir
boot virüslerini engeller
Windows Vista ile uyumludur

Deneme sürümü için


5- Bitdefender 2015



BitDefender Antivirus, viruslere,spywarelere, oltalama saldırılarına vekimlik hırsızlığına, bilgisayarınızı yavaşlatmadan gelişmiş proaktif koruma sağlar Dosyaları arkadaşlarınızdan, ailenizden,çalışanlarınızdan – hatta yabancılardan bile güvenle indirin, paylaşın ve açın
Viruslere ve diğer malware kullanan industry-leading teknolojisine karşı korur
Tüm web, e-posta ve ani mesajlaşma trafiğini gerçek zamanlı bir şekilde tarar
İki farklı proaktif teknolojiye yeni tehtitlere karşı eşi benzeri olmayan buluş oranı sağlar
Bilgisayarınızı gizli kalırken kontrol etmek için yapılan kötü niyetli programları(rootkitler) arar ve siler
Online aktivitelerinizi takip eden spyware programlarını engeller Kimliğinizi koruyun: gizli ve güvenli bir şekilde alışveriş yapın, bankayı kullanın, dinleyin ve ,izleyin
Kredi kartı bilgilerinizi çalmak isteyen web sayfalarını engeller
Gizli bilgilerinizin e-posta,Web veya ani mesajlaşma yoluyla sızmasını önler. Konuşmalarınızı en iyi şifreleme yoluyla koruyun
Ani mesajlaşma şifrelemesi konuşmalarınızı Yahoo! ve MSNMessenger’da özel tutar Sorunsuzca ve güvenli bir şekilde oynayın
Oyun esnasında kullanıcı etkileşimini önler ve sistem yüklemesini azaltır. Bilgisayarınızdan iyi ayarlanmış performans alın
Iyi ayarlanmış tarama teknolojisi daha iyi tarama hızı için güvenli dosyaları atlar ve sistem yüklemesini azaltır
Laptop Modu batarya süresini uzatır

Deneme sürümü için


6 : Norton

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.




Virüslere ve casus yazılımlara karşı, sizi yavaşlatmayan güçlü koruma Ücretsiz 30 Günlük Deneme Sürümü Daha Fazlasını Yapar:
Bilgisayarınızı virüsler ve casus yazılımlara karşı sektörün en güçlü korumasıyla güvende tutun.
Üstün koruma ve performans.
Bilgisayarınızı yavaşlatmaz, işinizi veya oyununuzu kesintiye uğratmaz.
Temel Teknolojiler
Antivirüs
Casus yazılımları önleme
Tarayıcı koruması
Ağ eşleştirme ve izleme
Solucan koruması
Kök araç seti koruması
Norton Koruma Sistemi - Çevrimiçi tehditleri bilgisayarınıza bulaşmadan durdurduğu kanıtlanmış dört adet benzersiz, güçlü koruma katmanı sunar.
Insight - Yeni çevrimiçi tehditleri size sorun çıkarmadan önce durdurmak için dosyaların kökenini ve tarihçesini kontrol eder.
İndirme Sicili 2.0 - Bir uygulamayı yüklemeden önce bunun bilgisayarınızın sağlığına ve güvenilirliğine zarar verip veremeyeceğini bildirerek sizi tehlikeli uygulamalardan korur.
SONAR 4 Davranışsal Koruma - Yeni tehditleri çabuk ve doğru şekilde tespit etmek ve durdurmak üzere bilgisayarınızda şüpheli davranışlar olup olmadığını izler.
Norton Yönetimi - Bulut tabanlıdır; bu sayede Norton ürünlerini her yerden, İnternet'i kullanarak indirebilir, yükleyebilir, aktarabilir, güncelleyebilir veya yenileyebilirsiniz.
Ağ tehdidi koruması - Tehditleri bir ağ üzerinde gezinirken algılar ve bilgisayarınıza erişmeden ortadan kaldırır.
Tarayıcı koruması - Bünyesindeki akıllı koruma, tarayıcınız çevrimiçi tehditleri daha yüklemeye başlarken, herhangi bir zarar gerçekleşmeden durdurmak için hızla devreye girer.

Deneme sürümü için


7 : Panda Free Antivirus 2015

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.



Eski adıyla Panda Cloud Antivirüs, yeni adıyla Panda Free Antivirus Cloud tabanlı bir antivirüs programı. Mantık değişikliğiyle diğer antivirüs programlarına göre çok daha hızlı bir sürede virüsleri tanıyabileceğini vaadediyor. Panda Free Antivirus Panda Security’nin Kolektif Akıl sunucularında kataloglanan tüm virüsleri tespit eder. Arkaplanda çalışarak tüm zararlıları engeller. Farkettirmeden kendini güncelleştirebilme yeteneğine sahiptir.

Öne Çıkan Özellikleri
Metro arayüz
Anlık virüs koruması
Kurtarma Kiti
USB sürücü aşılaması

Deneme sürümü için


8 : Microsoft Security Essentials

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.



Microsoft Security Essentials ev bilgisayarınız için, virüslere, casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayan gerçek zamanlı bir koruma sunar. Microsoft Security Essentials, Microsoft'tan ücretsiz olarak yüklenir, kurulumu basit, kullanımı kolaydır ve bilgisayarınızın en yeni teknolojiyle korunduğundan emin olmanız için her zaman güncel tutulur. Bilgisayarınızın güvende olduğunu anlamak kolaydır; yeşil göründüğünde iyi durumdasınız demektir. Bu kadar basit. Microsoft Security Essentials arka planda sessizce ve etkili şekilde çalışır ve böylece Windows tabanlı bilgisayarınızı, kesilmeler veya uzun bilgisayar bekleme süreleri olmadan istediğiniz gibi, özgürce kullanabilirsiniz.

Deneme sürümü için


9 : Mcafee Anti virüs

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.



McAfee AntiVirus Plus ile bilgisayarınız için hassas virüs koruması

Güçlü PC Koruması

Gelişmiş zararlı yazılımdan koruma ile truva atlarından, virüslerden, casus yazılımdan, rootkit'lerden ve daha fazlasından korunun
Performans sonuçları için endişelenmeye son verin—Gelişmiş tarama motoru pil performansından ödün vermeksizin tehditleri hızlı bir şekilde denetler
Sıfır gün tehditlerini ve botnet'leri uzak tutun—McAfee ActiveProtection™ ve Net Guard™ teknolojisi sizi korur
Gizlilik ve PC İyileştirme Araçları

McAfee Güvenlik Açığı Tarayıcısı ile Windows ve uygulamalardaki açıkları bulun ve kapatın
McAfee QuickClean™ ile gereksiz dosyaları silerek bilgisayarınızın performansını artırın
McAfee Shredder™ ile vergi belgeleri gibi hassas dosyaları güvenli bir şekilde imha edin
Web'de Gezinme Koruması

McAfee SiteAdvisor® ile ziyaret etmek üzere olduğunuz bir sitenin tehlikeli olup olmadığını öğrenin—Kırmızı, sarı ve yeşil güvenlik derecelendirmelerine bakın yeter

Deneme sürümü için

10 : Comodo Anti virüs


Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.



Comodo Antivirüs ücretsiz bir virüs koruma yazılımıdır. Windows XP, Vista ve Windows 7 sistemlerinde bilinen tüm virüs, worm ve trojan'ları yakalar.

Özellikleri
-On-Demand, isteğe bağlı tarama
-On-access, eş zamanlı koruma
-Email tarama
-İşlem monitörü
-Worm engelleme
-Tam programlanabilme
-Kolay ayarlanabilir
-Sistemi zorlamaz

Lütfen sohbete katılmak için Giriş ya da Hesap açın.

  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturma süresi: 0.291 saniye

NDK Hoş Geldin